Op 4 november presenteerden we samen met Eerstestap.nl de Digitale Hypotheek Collega en alle ins and outs ervan op Hypovak. Kijk deze presentatie op je gemak terug; we denken dat dit voor adviesprofessionals én aanbieders erg waardevol is. Want het is voordeel voor iedereen:

  • Hypotheekklanten waarderen deze moderne mogelijkheid om hun hypotheek optimaal te houden op het moment dat het hén uitkomt;
  • Adviseurs zijn zo’n 10 x goedkoper uit én krijgen extra commerciële kansen!

Direct kennismaken met Tessa, ónze digitale collega? Scan de QR-code en laat via Tessa een indicatie berekenen van wat jouw eigen digitale collega voor je kan besparen en verdienen!

Eerstestap.nl en Guideology dragen al geruime tijd bij aan het succesvolle nazorgtraject van VvAA. Hierbij wordt chatbot Joyce ingezet om met relaties de noodzakelijke nazorgdialoog te hebben. Het klantbelang én het succes hiervan waren voor minister Hoekstra reden om dit project in zijn Kamerbrief op te nemen als voorbeeld van een succesvolle innovatie en combinatie van gedragspsychologie en technologie.

Daarom vroeg Eerstestap.nl ons om ook voor de Virtuele Hypotheek Assistent de overtuigende communicatie te verzorgen en de chatflow te finetunen. Daardoor overtuig je je relaties om hun hypotheek regelmatig te checken met je virtuele assistent en begeleid deze ze door de dialoog. Dat hebben we dan ook met heel veel plezier gedaan!