Onlangs verscheen de brief van minister Hoekstra aan de Tweede Kamer over het Actieplan Consumentenkeuzes van het Ministerie van Financiën. In deze brief presenteert de minister 7 aansprekende innovatieve initiatieven in de financiële dienstverlening. Innovatief in dit kader: met de inzet van techniek en gedragsbeïnvloeding.

Guideology is als kennispartner deelnemer aan het Actieplan Consumentenkeuzes. Ook een van de projecten waaraan Guideology succesvol bijdraagt met gedragspsychologische technieken en strategieën is door de minister in deze brief opgenomen. Daar zijn we best een beetje trots op!

Lees in de brief verder over de verzekeringscheck-up van VvAA met Eerstestap en Guideology. Laat je inspireren door technologie en gedragspsychologie en doe er je voordeel mee! Meer weten? Neem even contact op!