Campagnes

Campagnes: advies en content

Het succes van een online campagne hangt af van alle samenstellende delen én hun onderlinge samenhang. Primende nieuwsbrieven en advertorials, psychologisch optimale e-mails voor uitnodigingen en aanbiedingen die naar de perfecte landingspagina leiden en bevestigende communicatie ná het afsluiten van de koop: het hele plaatje moet kloppen voor optimaal resultaat!

Daarom adviseren wij u graag over complete campagnes. Of het nu om zorgverzekeringen voor 18-jarigen gaat of adviesgesprekken voor aflossingsvrije hypotheken: wij adviseren en begeleiden u en uw bureau bij de ontwikkeling van uw campagne. Natuurlijk reviewen of realiseren wij ook alle overtuigende uitingen als e-mails, advertorials en content voor u!

TV-commercials en billboards

Overtuigende commercials en billboards hebben een heel andere dynamiek dan online communicatie, campagnes en digitale communicatie. In slechts enkele seconden moet de boodschap overkomen én overtuigen tot gewenst gedrag. Het bezoeken van uw website bijvoorbeeld.

Wij adviseren u de juiste gedragspsychologische technieken om dat effect te realiseren. Daarmee kan uw creatieve bureau meteen aan de slag. Indien nodig begeleiden wij de productie en leveren we daaraan concrete bijdragen als teksten en visualbeschrijvingen. Zo wordt kostbare zendtijd een rendabele investering!