Op 13 juni 2023 was hij er weer: de Hypotop! Hét jaarlijkse event voor client officers. Ditmaal in Fort Voordorp, waar zij maar liefst 8 verschillende presentaties en workshops bijwoonden.

Wij mochten er ook een verzorgen en die voor maar liefst 4 groepen zeer geïnteresseerde client officers geven. Speciaal voor deze professionals selecteerden we 7 gedragspsychologische technieken: Implementatie Intenties, Hobson’s Choice + 1, Framing, Evoking Freedom, Anchoring, Altercasting en Labeling. Natuurlijk plaatsten we die in de context van (on)bewust gedrag van financiële consumenten en was er ruimte voor praktijktoepassing van deze technieken: de deelnemers bedachten zelf heel veel mogelijkheden hiervoor!

We kregen een mooie waardering; daar zijn we best trots op. Maar wellicht nog leuker waren de vele praktijktoepassingen die wij ontvingen en waarop wij feedback mochten geven!

Wij zien uit naar Hypotop 2024! En wil je meer weten over de genoemde technieken en hun toepassingen, kijk dan even in onze Small Talks!