De coronacrisis dwingt tot nieuwe manieren voor menselijk contact. Ook bij artsen. Fysiek contact is beperkt; patiënten moeten toch gezien worden. De oplossing: digitale spreekkamers. Onze klant helpt zijn medische relaties met een aanbod hiervoor. Hoe overtuig je een enigszins traditionele beroepsgroep van deze nieuwe tool en manier van werken?

Guideology ontwikkelt een mailing met zeer gerichte technieken. Twee versies: onze klant kiest terecht voor een A/B test. We kiezen voor endowment en altercasting als hoofdtechnieken. Vervolgens wordt elke mailing gedoseerd voorzien van ondersteunende technieken, waaronder sociale bewijskracht, evoking freedom en labour effect. Het resultaat? De reguliere opening rate van 30 tot 40% wordt verhoogd tot 42 – 54 %! Natuurlijk optimaliseren we ook de landingspagina.