Welke professionele hypotheekadviseur kent De Nationale Hypotheekbond nu niet? Wellicht de bekendste service is de signaleringstool voor hypotheekevents. De Nationale Hypotheekbond breidt zijn service constant uit. Ook nu weer, door hypotheekadviseurs te helpen om de band met hun klanten te behouden, te versterken en commercieel te benutten. Daarvoor zijn life events het contactmoment. Hoe doe je dat?

Guideology ontwikkelde per event complete communicatiesets. Hierin onder meer artikelen voor de lokale pers, nieuwsbriefitems en e-mailsets. Doel daarvan: het positief top of mind houden van de adviseur én stimuleren tot het ingaan op uitnodigingen voor een inhoudelijk gesprek over hypotheken en verzekeringen. Direct praktisch inzetbaar en vól met overtuigende gedragspsychologische technieken!