Scildon heeft het gedachtegoed van toegepaste psychologie al geruime tijd omarmt. Na workshops over toegepaste psychologie voor relaties mocht Guideology in september drie seminars voor pensioenadviseurs van Scildon verzorgen. Onderwerpen:
Een beeld van het ‘onbewuste en irrationele’ van het menselijk brein en de impact daarvan op beslissen en handelen;
Technieken die gebruikt kunnen worden om die onbewuste processen te beïnvloeden;
Handvatten om die technieken toe te passen in de financiële dienstverlening.

Christina Bazán y Kapteijns, pensioenexpert van Scildon, combineerde in haar aansluitende presentatie de combinatie van psychologische technieken en pensioencommunicatie. Een mooie gezamenlijke invulling van de dag!

De deelnemende pensioenrelaties van Scildon waardeerden die dan ook zeer, zo bleek uit de evaluaties.