Hoe begeleidt je klanten naar de juiste beslissing? Hoe gebruik je wetenschappelijk bewezen psychologie daarvoor? Hoe doe je dat ethisch en succesvol?

Zo’n twintig relaties van Scildon namen gisteren deel aan de workshop van Guideology. Een gevarieerd programma waarin wetenschappelijk bewezen technieken concreet op de financiële praktijk worden toegepast. Zo wordt duidelijk hoe je klanten kunt begeleiden naar de voor alle partijen beste beslissing. De deelnemers waren enthousiast over de inzichten, dynamiek, praktijkgerichtheid en variatie in het programma. Het voor ons misschien wel mooiste compliment: de vraag om méér workshops!

Iedereen bedankt voor de verrijkende bijdragen! Wij van Guideology vonden het erg gaaf om deze workshop te mogen verzorgen!

Was je er niet bij? Wil je weten wat Guideology voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Wil je leren hoe je gedrag effectief en correct beïnvloedt? Of wil je een check op je communicatiemiddelen, strategie en plannen? Daarvoor hebben we praktische workshops en een gedegen plan van aanpak. Maar we verzorgen ook complete trajecten turn key.

Een cadeautje: onze gratis Guideology Talk. In 30 minuten inspireren we jou en je collega’s over de inzet van toegepaste psychologie.

Interesse? Neem even contact op!